Dies des del Referèndum de l'u d'octubre de 2017

Fes una piulada

Cercar en aquest blog

StatCounter

11/06/2014

Manifest d’advocats i advocades per la independència de Catalunya

Nosaltres, advocats i advocades, fem una crida a la societat catalana A PARTICIPAR EL PROPER DIA 9 DE NOVEMBRE, a expressar-se democràticament malgrat les pressions fetes des del Govern de l'Estat i des dels òrgans constitucionals....


*** CLICA A Més informació A SOTA ***
REAFIRMEM EL DRET DEL POBLE DE CATALUNYA COM A COMUNITAT NACIONAL A EXPRESSAR-SE I DECIDIR EL SEU FUTUR POLÍTIC i el dret a desenvolupar tota la legislació necessària per modelar com vol que sigui aquesta societat, per protegir els drets socials, els de la cultura, o del medi ambient, amb tota mena de garanties i drets democràtics.

EL NOSTRE POBLE HA VIST NEGADA LA POSSIBILITAT D'EXERCIR L'AUTOGOVERN fins i tot en el marc limitat que establia l'Estatut del 1979 i del 2006. AIXÍ, LES INTERPRETACIONS DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL, ESMENANT LA VOLUNTAT DEL POBLE expressada en el referèndum vinculant 
del darrer Estatut, i les decisions dels tribunals espanyols, HAN DEIXAT EN RES LA CAPACITAT LEGISLATIVA DEL PARLAMENT CATALÀ.

El NOSTRE POBLE Té DRET A DECIDIR SOBRE UNA NOVA FORMA D'ESTAT MÉS DEMOCRÀTICA I PARTICIPATIVA, PER SUPERAR LES ACTUALS LIMITACIONS DEMOCRÀTIQUES que patim, com a base per poder definir lliurement una societat més justa i democràtica, d'acord amb els desitjos expressats a través dels nostres representants elegits democràticament i a través de tota mena de formes de participació ciutadana.

L'actual situació ens fa més palesa la necessitat de bastir un nou ordre jurídic on ES RESPECTIN DE MANERA CLARA ELS DRETS MÉS ELEMENTALS DELS CIUTADANS I CIUTADANES RECONEGUTS INTERNACIONALMENT I UNA NOVA ORGANITZACIÓ JUDICIAL MÉS PERMEABLE A LA SOCIETAT I AL SERVEI D'AQUESTA. UN NOU ORDRE JUDICIAL EN QUÈ EL DRET I LA JUSTÍCIA NO ESDEVINGUIN, COM AVUI, UNA JUSTÍCIA FORMAL AL SERVEI DE L'ESTAT, SI NO AL SERVEI DELS DRETS I LA JUSTÍCIA REAL PER A LA CIUTADANIA.

Tenim la necessitat i el dret de bastir un nou ordre jurídic profundament democràtic i just en el context europeu, al servei de la societat i dels interessos generals i individuals, en relació i solidaritat amb la resta de pobles del món.

Per FER UN NOU ORDRE SOCIAL I JURÍDIC CRIDEM A PARTICIPAR EL PROPER DIA 9 DE NOVEMBRE I A SEGUIR EL PROCÉS FINS A L'ASSOLIMENT DE LA INDEPENDÈNCIA.

Barcelona, 5 de novembre de 2014

Les adhesions les heu de trametre al correu electrònic: signadretadecidir@gmail.com

TRAMETEU-HO A COMPANYS I COMPANYES QUE PUGUIN ESTAR INTERESSATS.
Baròmetre de l'ús del català a Internet