Dies des del Referèndum de l'u d'octubre de 2017

Fes una piulada

Cercar en aquest blog

StatCounter

6/03/2011

VIDEO: Spain's Secret Conflict
Video 39 min 45 s

With Catalan subtitles:

"Spain’s Secret Conflict": documental de Sobirania i Progrés per internacionalitzar el cas català
Un dels objectius fundacionals de Sobirania i Progrés ha estat la internacionalització del procés cap a la sobirania. Amb aquesta finalitat, fa tres anys Sobirania i Progrés va encarregar a la productora Endboard la realització d’un documental de 40 minuts pensat per a una audiència internacional. El procés de producció ha estat llarg però finalment ja disposem del documental: una obra excel·lent i molt pedagògica que permetrà difondre el conflicte català arreu del món.

Aquesta tardor Sobirania i Progrés iniciarà una campanya de difusió internacional del documental que consistirà en presentacions i debats a ciutats d’arreu del món. El presentarem a Brussel·les, Londres, Amsterdam i altres ciutats europees, a Nova York i altres ciutats dels Estats Units. A mesura que tinguem els detalls de les presentacions us n’informarem.

Aquestes darreres setmanes el documental s’ha difós per internet a partir de còpies descarregades per diferents persones des del nostre link a vímeo i comença un debat i una difusió del film sense que els internautes en sabessin l’origen. Bé, doncs avui us desvetllem el misteri. Es tracta d’un documental encarregat per la Plataforma Sobirania i Progrés per fer difusió del conflicte amagat de l’Estat espanyol: Spain’s secret conflict, el cas català.

Us n’adjuntem el link a la versió internacional (en anglès), i d’aquí a uns dies us farem arribar la versió subtitulada al català.

http://vimeo.com/24457023

De moment, us animem sobretot a fer difusió de Spain’s Secret conflict entre les vostres amistats i contactes d’arreu del món."

1 comentari:

Anònim ha dit...

Congratulations!!! Video collonut!!!

Baròmetre de l'ús del català a Internet