Dies des del Referèndum de l'u d'octubre de 2017

Fes una piulada

Cercar en aquest blog

StatCounter

6/03/2011


Centenari del primer partit de rugby a Barcelona

(Com a exjugador de rugby -dels 10 anys als 17- em plau reproduir aquesta invitació, copiada -amb alguna petita correcció!- de http://www.rugby.cat/centenari-del-primer-partit-de-rugby-a-barcelona/)

Ara fa cent anys es va disputar el primer partit de rugby a la ciutat de Barcelona, entre jugadors de l’Espanyol i del club francès Patrie. En memòria d’aquest esdeveniment, aquest proper diumenge 5 de Juny recrearem aquest partit a l’estadi de la Foixarda.

A les 10:00 gaudirem d’un partit de veterans entre una selecció formada per jugadors del Gotics i del FC Barcelona contra una selecció del BUC, Enginyers del Poblenou, CEU i Químic.

A les 12:00 es jugarà el partit entre l’Espanyol -amb una selecció de jugadors locals dels sis clubs històrics de la ciutat- i el Patrie -amb una selecció de jugadors francesos que viuen a Barcelona.

Us esperem a tots i a totes per omplir la Foixarda en aquest gran esdeveniment del rugby barceloní i català. El partit compta amb la col·laboració del Real Club Deportiu Espanyol i Estrella Damm.

Els clubs o particulars interessats en aconseguir entrades pel partit (a €3), es poden posar en contacte amb els clubs en les següents direccions:

FC Barcelona: Paco Peña, fpena@mapfre.es
CNPN Enginyers: Jordi Homs, jordihoms@ub.edu
Gotics: Pere Pastor, peratti@hotmail.com
CEU: Pedro Rabassa, pedromiguel12@yahoo.es
Químic: Carlos Palacin, quimicrugby@gmail.com

Cordialment,

FC Barcelona, BUC, CEU, CNPN Enginyers, Gotics RC i Químic ER
Baròmetre de l'ús del català a Internet