Dies des del Referèndum de l'u d'octubre de 2017

Fes una piulada

Cercar en aquest blog

StatCounter

6/12/2015

Anàlisi política de Joan Canadell


Empresari, Co-fundador del CCN. Co-autor Catalunya Estat propi, Estat ric. Proper projecte: el Potencial de la Catalunya Estat joancanadellb@gmail.com") va fer set piulades que han tingut molt de ressò a través del seu compte twitter. Per llegir-les...

Clica a "Més informació"






  1. Abans d'eleccions EU ja vaig dir el que passaria: l'Estat no permetria ni consulta ni plebiscitàries. Ara prohibiran
  2. El mes fàcil es inhabilitar Mas per no poder convocar . Potser serà una altra via però ho prohibiran perquè si votem guanyem, i ho saben.
  3. La propera opció per votar son estatals i Rajoy les farà a darrera hora. A part, és el pitjor escenari i si cal faran una llei de partits.
  4. Volen allargar el proces i q sortim al carrer i portar el conflicte fora del camp polític. Això ho tenen guanyat. No hi hem de caure.
  5. L'única opció q veig avui es unitat d'acció i convocar ja amb una llista de país. Però no es farà. Alguns prioritzen partir encara.
  6. Guanyarem si anem a una i tenim constància i resistència però cal que tothom entengui que aquest país es el MENYS DEMÒCRATA de la UE.
  7. Demano a i que pressionin sense excuses per refer immediatament la unitat d'acció. Hem de pensar i actuar ja com Estat.
 
Baròmetre de l'ús del català a Internet