Dies des del Referèndum de l'u d'octubre de 2017

Fes una piulada

Cercar en aquest blog

StatCounter

11/08/2015

CSIF

1

05/11/2015 17:39

El CSIF convoca mañana una manifestación de funcionarios contra la independencia... [+]

Barcelona, EFE 
El sindicato de funcionarios CSIF ha convocado para mañana viernes en Barcelona una manifestación de empleados públicos de la Generalitat en defensa de la Constitución y el Estatut ante el proceso soberanista. 
http://www.elconfidencial.com/espana/cataluna/2015-11-06/el-csif-convoca-una-manifestacion-de-funcionarios-contra-la-independencia_1085488/2

Los funcionarios de la Generalitat se manifiestan por la legalidad frente a la presión soberanista.


http://www.lasexta.com/videos-online/noticias/sociedad/funcionarios-generalitat-manifiestan-legalidad-frente-presion-soberanista_2015110600806.html


3

La Sexta s’inventa una manifestació de funcionaris catalans contra el procés


Dissabte  7.11.2015  10:29
http://www.vilaweb.cat/noticies/la-sexta-sinventa-una-manfestacio-de-funcionaris-catalans-contra-el-proces/

La Sexta va emetre ahir una notícia en la qual s’inventava una suposada manifestació de funcionaris catalans contra el procés sobiranista que està emprenent el país. La Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), l’entitat organitzadora de la protesta i que agrupa a set sindicats de personal de serveis públics, ha denunciat la falsedat de la peça informativa. En un comunicat, explica que la marxa feta davant de la mesa general de la funció pública era per reclamar la devolució de salaris que se’ls han retallat els darrers anys als funcionaris. Fins i tot, diu que el sindicat està compromès amb l’autodeterminació de Catalunya, per la qual cosa la informació publicada no té ni cap ni peus.
En la notícia, La Sexta diu que els funcionaris catalans es troben enmig del foc creuat entre la Generalitat i la Moncloa. ‘Per exemple, un mosso d’esquadra haurà de decidir si deixa d’aplicar o no la ‘llei mordassa‘ i enfrontar-se a sancions que puguin venir d’una part o una altra’. Fins i tot, descontextualitza unes declaracions d’una funcionària de la IAC que reclama que se’ls pagui: ‘O ens paga l’administració de la Generalitat o ens paga l’administració de l’estat, però nosaltres som essencials’. Tal com ho presenta La Sexta, dóna a entendre que la funcionària reclama només obeir a una de les dues parts.
Per acabar el comunicat, demana a La Sexta que publiqui una rectificació on s’expliquin els motius reals de la protesta i una disculpa.

4
El comunicat de la Intersindical Alternativa de Catalunya:

Font: https://twitter.com/la_IAC/status/662688678049931264/photo/1?ref_src=twsrc^tfw
Baròmetre de l'ús del català a Internet