Dies des del Referèndum de l'u d'octubre de 2017

Fes una piulada

Cercar en aquest blog

StatCounter

11/04/2011

Vídeos sobre el cas català


* El cas dels catalans - Adhereix-te! http://www.casdelscatalans.cat
"La manifestació del passat 10 de juliol de 2010 la volem fer extensible a tots els parlaments d'Europa. Per això, necessitem el teu suport. Catalunya, nou Estat europeu." 
2 min 30 segons
http://www.youtube.com/watch?gl=ES&v=JtI-AnK9paU


* Felicito els joves realitzadors d'aquest vídeo, Pròxima estació: INDEPENDÈNCIA, de 47 minuts.

S'afegeix a l'excel·lent conferència de Matthew Tree, "Catalonia: The future is another country"

i a "Spain's Secret Conflict".
SPAINS SECRET CONFLICT subtCAT from Endboard on Vimeo.
Hi podeu accedir també des d'aquí:

... i a "Fora de Joc"
El documental (52 minuts), i promogut per la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes (http://www.seleccions.cat/) explica el procés de reconeixement de les seleccions esportives catalanes, i totes les traves que ha rebut per part de l'Estat Espanyol i les diferents federacions espanyoles, en veus dels protagonistes.

Hi apareixen personatges com: Isidre Oliveras de la Riba (expresident de la Federació Internacional de Patinatge), Carmelo Paniagua (president Federació Espanyola de Patinatge), Ramon Basiana (President Federacio Catalana de Patinatge), Santiago Fisas (Exsecretari de l'Estat per l'Esport), Joan Laporta (expresident del FC Barcelona), Miquel Masoliver, jugador hoquei patins), Ivan Tibau (exjugador hoquei patins), Joan Ricart (president Federació Catalana Bitlles i Bowling) i Xavier Vinyals (president Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes).

... i s'afegeix també a l'excel·lent reportatge de Vilaweb TV, sobre l'endemà de la independència "Building a New State" (12m33s), una Jornada organitzada per Sobirania i Justícia (2011):


Baròmetre de l'ús del català a Internet