Dies des del Referèndum

Fes una piulada

Cercar en aquest blog

StatCounter

3.14.2011

D'aquí a poc temps es votarà al Parlament de Catalunya la Llei de Declaració d’Independència (Rebut per correu electrònic)
-----------------------------------

Benvolgut/da independentista,

En breu es votarà al Parlament de Catalunya la Llei de Declaració d’Independència (http://declaracioindependencia.cat/) presentada per Solidaritat Catalana per la Independència (SI), que defineix el full de ruta seriós i formal perquè el Parlament declari la Independència de Catalunya.

Ara és molt important que els ciutadans ens mobilitzem perquè la Llei s’aprovi i Catalunya pugui ser un Estat ric i pròsper. Per això et fem arribar l’enllaç per enviar una carta per correu electrònic als 135 diputats del Parlament de Catalunya demanant-los que votin a favor de la Llei de Declaració d'Independència. Entre totes i tots ho podem aconseguir!

http://declaracioindependencia.cat/

Ves a la plana, emplena el formulari i fes córrer l'enllaç entre tots els teus amics, familiars i coneguts!

Fem possible la independència!

...ooo000ooo...

Benvolgut/da

Diferents campanyes i iniciatives que s’han anat organitzant des de l’independentisme aquests darrers anys ens hem proposat coordinar esforços i energies. Ara volem treballar per aconseguir que el Parlament de Catalunya Declari la Independència de Catalunya, promovent iniciatives com la que demana als diputats del Parlament que votin a favor de la Llei de Declaració d’Independència.

En alguna d’aquestes campanyes o iniciatives vares donar les teves dades i ara les estem regularitzant. T'informem que les teves dades seran guardades per l'Associació per la Declaració d’Independència que les utilitzarà per promoure aquesta i altres campanyes en favor del projecte de la independència de Catalunya.

Has de saber que l'Associació per la Declaració d’independència tracta amb extrema cura la informació de caire personal. Aquestes dades passaran a formar part del fitxer Simpatitzants i Socis i seran emmagatzemades i tractades exclusivament per l’Associació per la Declaració d’Independència no permetent més cessions que les preceptuades per la Llei o les obligades per les activitats de l'associació. Les teves dades mai es cediran per explotació comercial

Queden garantits els drets d’accés, rectificació cancel·lació i Oposició a la seu de l’Associació per la Declaració d’Independència davant presidència de la mateixa. De no voler rebre informació de les nostres campanyes i iniciatives, només cal que punxi el link que trobarà sota quest missatge (no vull).


No Vull
Baròmetre de l'ús del català a Internet