Dies des del Referèndum de l'u d'octubre de 2017

Fes una piulada

Cercar en aquest blog

StatCounter

4/18/2013

Carme Forcadell, real i virtual

Em consta, amigues i amics, que l'actual presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, no té compte twitter.

Tanmateix, no vol dir que no trobem "Carme Forcadell" a twitter. M'explico. 

1. @carmeforcadell (compte creat el 5 de desembre de 2012, sense foto): En quatre mesos no té cap activitat: 0 piulades, 0 preferits, no segueix ningú. Té la sort, però, de tenir 70 seguidors, entre els quals algunes assemblees territorials, despistades, de la mateixa Assemblea (@ANCGranoVelles, @ANC_CTBBxI (ANC de Castellbisbal), @ANCCerdanya, @anclagarriga), i fins i tot @toni_strubell.  És a dir, sospito que 70 persones es pensen que és el compte de la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana! Què farà quan enviï el primer missatge? Chi lo sa!

2. @carme_forcadell (compte creat el 11 de març de 2013, sense foto): Té com a favorit un missatge de @ClubForcadell, que ha creat la immobiliària Forcadell, www.forcadell.cat. En el seu mes d'existència ha fet 0 piulades, i segueix @ClubForcadell, com seria d'esperar, i @RafaelNadal, tennista de Manacor. Té 4 seguidors, dels quals tres han obert el compte fa un mes o menys.

Sí que la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, és present a la xarxa, però: justament ha estat proposada com a Catalana de l'AnyEn aquesta fase, podem escollir entre aquests 10 personatges. De manera progressiva, s'aniran eliminant els que tinguin menys vots fins al dia 7 de maig. L'endemà es donarà a conèixer qui és l'últim eliminat i qui són els tres finalistes. 

Votem-hi. Em diuen que cada persona pot votar cada 24 hores.
Baròmetre de l'ús del català a Internet